Isnin, 23 Julai 2012

Selesai lah sudah.. =)

Assalamualaikum..




Salam Ramadhan Almubarak.. Ahlan wasahlan ya Ramadhan.. dah 3 hari kite berpuasa. ape kabar semua readers blog zam?? puase tak.. jangan tak puasa, kalau tak puasa rugi tau.. banyak syafaat dan rahmat kita boleh dapat dalam bulan Ramadhan ni.. maaf la dah lame tak buat entry.. agak busy sikit sebab nak kena uruskan dan mempersiapkan diri untuk perbicaraan.. =)
      
Hari ni hari yang amat bermakna bagi diri zam.. Alhamdulillah.. baru2 ni perbicaraan zam berkenaan kemalangan yang melanda pada zam bulan JUN 2011 berakhir dengan kemenangan.. Alhamdulillah.. yang benar pasti akan tetap menang.. perbicaran zam diadakan 2x yang berlangsung di Mahkamah Syeksen Kuala Lumpur Jalan Duta..





       walaupun zam menang tapi agak rase sedih sikit.. dah setahun zam masih belum sembuh.. zam masih ikhtiar lagi rawatan alternatif yang boleh membetulkan keadaan tulang peha zam yang pecah.. sape2 yang ade alamat tempat alternatif rawatan tulang ni boleh share kan pada zam.. bukan untuk zam sahaja. untuk sesiape yang berkunjung ke blog zam dan mencari rawatan alternatif ni..

akhir kata, zam nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat berbuka.. puase penuh ye.. =)

~Assalamualaikum~
 


2 ulasan:

  1. Salam.jangan putus asa mencari rawatan ye..InsyaAllah -)

    BalasPadam
  2. Wa'alaikumsalam..
    terima kasih nurul

    BalasPadam

Assalamualaikum.. sila tiggalkan komen anda ye.. :)